youtubeee fbb
youtubeee fbb

2N® SmartGate

smartgateTo 2N SmartGate είναι μια αναλογική πύλη κινητής τηλεφωνίας ενός καναλιού, η οποία παρέχει έναν αριθμό από υπηρεσίες για τη μείωση του κόστους των επικοινωνιών. Είναι ιδανική λύση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και σπίτια. Αν συνδεθεί στο τηλεφωνικό κέντρο και τον Η/Υ, το SmartGate μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φωνή, Data(GPRS), SMS και αποστολή Fax μέσω Η/Υ.

Επισκόπηση
To 2N® SmartGate είναι μια αναλογική πύλη κινητής τηλεφωνίας ενός καναλιού, η οποία παρέχει έναν αριθμό από υπηρεσίες για τη μείωση του κόστους των επικοινωνιών. Είναι ιδανική λύση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και σπίτια. Αν συνδεθεί στο τηλεφωνικό κέντρο και τον Η/Υ, το 2N® SmartGate μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φωνή, Data(GPRS), SMS και αποστολή Fax μέσω Η/Υ.
Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ποιότητα του ήχου, την αξιοπιστία και την απόδοση. Το 2N® SmartGate είναι εφοδιασμένο με μια FXS και μια FXO πόρτα, οι οποίες του δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο εύρος πιθανών εφαρμογών.
Μπορεί να εγκατασταθεί σαν πύλη εκτροπής κλήσεων μιας γραμμής σταθερής τηλεφωνίας. Σαν πύλη κινητής τηλεφωνίας, συνδεδεμένη σε trunk line ή extension line τηλεφωνικού κέντρου ή απ' ευθείας σε μια PSTN γραμμή. Με το 2N® SmartGate συνδεδεμένο σε extension line τηλεφωνικού κέντρου, η νέα λειτουργία "Follow me" καθιστά το χρήστη διαθέσιμο οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε τόπο, στο κινητό του τηλέφωνο, γι' αυτούς που τον καλούν στο εσωτερικό του τηλέφωνο (τηλεφωνικού κέντρου).
Επίσης, με την GPRS σύνδεση, ο χρήστης μπορεί να στέλνει και να λαμβάνει e-mail, καθώς και να έχει πρόσβαση στο Internet. Αυτή η δυνατότητα συχνά χρησιμοποιείται σαν Back-up σύνδεση για το Internet, αλλά και σαν κύρια σύνδεση για απομακρυσμένες περιοχές. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για αποστολή SMS, όταν δοθεί σήμα στην "ψυχρή επαφή" που έχει ενσωματωμένη το SmartGate (πράσινη κλέμα).
Αυτή η αναλογική πύλη κινητής τηλεφωνίας μπορεί επίσης να τροφοδοτηθεί από οποιαδήποτε μπαταρία 12V. Έτσι, η συσκευή μπορεί πλήρως να γίνει φορητή και αυτόνομη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

GSM

GSM bandwidth
900/850/1800/1900 MHz
GSM module
Cinterion MC55i
DATA
GPRS Class 10, 4+2 max. 85.6 kb/s downlink
CSD max. 14.4 kb/s; Coding scheme CS 1, 2, 3, 4

Fax
Fax Group 3
speed up to 9,6kbps
Data speed
up to 56kbps

FXS interface
Type of interface
2-wire analog. FXS
Phone connector
RJ 12, 6/2
Dialing
tone (DTMF) or pulse

Serial interface

Type of interface
RS-232C
Connector
D-Sub 9 contacts

FXO interface
Type of interface
2-wire analog. FXO
Phone connector
RJ 12, 6/2
Dialing
tone (DTMF)

SMS Input
Loop resistance - triggered
max. 1kΩ
Loop resistance - open
min. 25kΩ
Over voltage protection
max. +/- 12V

Power supply
Mains power supply
Adaptor 230/12V; 0.5A

Other
Dimensions
170 x 130 x 45 mm
Operating temperatures
0°C to 45°C

Λίστα Ενημέρωσης - Newsletter

 
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τα τελευταία νέα και τις προσφορές της Τηλεματικής:

Guests Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 41 επισκέπτες και κανένα μέλος

Banner tilematiki1Βρείτε όλες τις λύσεις για τις επενδυτικές ανάγκες της επιχείρησή σας.
Επικοινωνήστε με το
Τμήμα Αναπτυξιακών Προγραμμάτων της Alpha Plan Consultants στο 2310 566 767.