youtubeee fbb
youtubeee fbb

Υπηρεσία ελαχιστοποίησης κόστους με δρομολόγηση κλήσεων

Η logo xsmall σας προσφέρει την υπηρεσία ελαχιστοποίησης κόστους με δρομολόγηση κλήσεων, SMARTCOM.

Products cataloguePrice list

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε την καλύτερη λύση για εσάς.

2N® OfficeRoute

officerouteΤο 2N OfficeRoute είναι στην ουσία ένα κινητό γραφείο το οποίο αναλαμβάνει την επικοινωνία φωνής και δεδομένων στην εταιρεία σας χωρίς πολύπλοκες εγκαταστάσεις. Σας επιτρέπει να καλέσετε μέσω VoIP / GSM / UMTS και υποστηρίζει αναλογικό φαξ. Χάρη στην υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο Internet μέσω του δικτύου UMTS, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως router.

2N® VoiceBlue Next

voiceblue-nextΤο 2N VoiceBlue Next, o διάδοχος του 2N VoiceBlue Lite Gate, ανήκει στη νέα γενιά των VoIP gateways και μπορεί να προσφέρει σημαντική μείωση του κόστους των κλήσεων σας προς κινητά δίκτυα και είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα IP PBXs. Το εύχρηστο περιβάλλον του μέσω του web interface, σας επιτρέπει να ρυθμίσετε γρήγορα τη διασύνδεση VoIP καθώς και την ίδια πύλη.

2N® BRI Lite

bri-liteΤο 2N BRI Lite χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία του 2N Telekomunikace production στον τομέα των GSM και UMTS Gateways. Όλες οι λειτουργίες του επιδιώκουν ένα ενιαίο κοινό στόχο - να απλοποιήσει και ειδικότερα να μειώσει το κόστος των λύσεων για τις ανάγκες επικοινωνίας της εταιρείας σας. Ακριβώς όπως και στις άλλες ISDN GSM Gateways, μπορείτε να το συνδέσετε σε οποιαδήποτε

2N® SmartGate

smartgateTo 2N SmartGate είναι μια αναλογική πύλη κινητής τηλεφωνίας ενός καναλιού, η οποία παρέχει έναν αριθμό από υπηρεσίες για τη μείωση του κόστους των επικοινωνιών. Είναι ιδανική λύση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και σπίτια. Αν συνδεθεί στο τηλεφωνικό κέντρο και τον Η/Υ, το SmartGate μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φωνή, Data(GPRS), SMS και αποστολή Fax μέσω Η/Υ.

Λίστα Ενημέρωσης - Newsletter

 
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τα τελευταία νέα και τις προσφορές της Τηλεματικής:

Guests Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 33 επισκέπτες και κανένα μέλος

Banner tilematiki1Βρείτε όλες τις λύσεις για τις επενδυτικές ανάγκες της επιχείρησή σας.
Επικοινωνήστε με το
Τμήμα Αναπτυξιακών Προγραμμάτων της Alpha Plan Consultants στο 2310 566 767.